Forside / Karriere

Savner du nye udfordringer?

Bliv en del af teamet og få adgang til et hav af spændende projekter og nye muligheder. Hos Rosenstand Engineering er der kort vej til mere ansvar.

Om virksomheden

Tagterrasse, take-away og topmoderne faciliteter

Vores danske kontor ligger i hjertet af Midtjylland, kun få kilometer fra E45 og Skanderborg Station.

Du får din daglige gang i en lys og moderne kontorbygning med fitnesscenter, tagterrasse og en lækker kantine, der byder på alt fra morgenmad, frokost og snacks til take-away.

Du får også dine helt egne projekter, som du følger fra start til slut i tæt samarbejde med kunden og dine dygtige kollegaer. Du kommer vidt omkring i maskiningeniørkunstens mange grene, og du får stor indflydelse på virksomhedens videre udvikling.

Om virksomheden

Fra rødvin til racerløb

Vi er dygtige maskiningeniører, men vi er mere end det. På tværs af vores to kontorer i henholdsvis Danmark og Sverige finder du vinentusiaster, cykelnørder, Formel 1 fans og meget mere.

Vi gør plads til de gode snakke – både fagligt og personligt – ved kaffeautomaten, over frokosten eller til et af vores løbende medarbejderarrangementer.

På den måde bliver alle en del af fællesskabet.

Start dit næste jobeventyr hos Rosenstand

Ledige stillinger

Vi søger en maskiningeniør til vores kontor i Skanderborg.

Se stillingsopslag

Uopfordret ansøgning

Vi har løbende brug for nye kollegaer. Du er derfor altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.

Freelance

Vi har et stort netværk af dygtige freelance ingeniører og projektledere. Du er velkommen til at række ud, hvis du vil høre mere om vores samarbejdsmuligheder.