Forside / Om os

Om Rosenstand Engineering

Rosenstand er lig med effektiv og erfaren ingeniørassistance – både i Danmark og Sverige. Vi hjælper med alt fra udvikling, beregning og CE-mærkning.

Vi stiller de rigtige spørgsmål

Rosenstand Engineering er eksperter i klassiske maskiningeniørdiscipliner som mekanisk konstruktion, beregning og CE-mærkning af komplekst udstyr.

Vi er også dygtige projektledere, der kender vores kunder og deres udfordringer godt. Hos os er der ingen bureaukratiske mellemled og tabt information. Du får altid en direkte kontaktperson, der følger dit projekt fra start til slut.

Gennem årene har vi udviklet flere hundrede mekaniske produkter, produktionsapparater, kraner og andet løfteudstyr til industrivirksomheder på tværs af brancher. Alt sammen fra vores to kontorer i henholdsvis Danmark og Sverige.

Historien

ROSENSTAND A/S blev i 2017 startet af maskiningeniørerne Fredrik Gustavsson og Steen Rosenstand. Fra starten fokuserede vi på de klassiske maskiningeniør-discipliner. Stort set alle opgaver blev løst på kontoret i Aarhus N.

Ved ikke at sende medarbejderne ud af huset som konsulenter, så er vi altid tilgængelige for vores kunder. Samarbejdet på kontoret er effektivt og lærerigt for medarbejderne. Ingeniører kender hinandens styrker, og de kender til kundernes udfordringer.

Denne strategi har vist sig at være langtidsholdbar - den sikrer kvaliteten af løsningerne og et effektivt samarbejde med vores kunder.

Kontoret i Nyköping i Sverige blev etableret i 2022. Det kunne lade sig gøre, fordi Fredrik og familien flytter hjem til Sverige, og vi allerede havde stærke svenske kunderelationer. Der etableres hurtigt nye relationer til flere større svenske kunder indenfor nye spændende brancher.

Rammerne i Aarhus N var blevet for små, og de fleste medarbejdere boede syd for Aarhus, så i 2023 flyttede virksomheden til et nyt og større kontor på Danmarksvej i Skanderborg – tæt på Skanderborg Bryghus. Tre Gazeller i folden!

Virksomhedens organiske vækst fortsætter i 2024, og vi beskæftiger nu 15 ingeniører. Den erfarne maskingeniør og projektleder Lars Brunsgaard Poulsen ansættes som projektchef på kontoret i Skanderborg.

Strategien er fortsat at arbejde ud fra vores kontorer, samt fokusere 110% på de grundlæggende maskiningeniør-discipliner.

Den fjerde Gazelle er i sigte…

Mekanisk udstyr i bæredygtig balance

Bæredygtighed er et vigtigt parameter, når vi udvikler nyt udstyr. Vi har altid fokus på at optimere energianvendelsen, både i produktionsfasen og i selve produktet. Vi er også opmærksomme på at reducere materialespild undervejs, og så kigger vi på, hvordan vi kan lette den efterfølgende drift og service af udstyret, så det holder længst muligt.

Vi har samarbejdet med mange forskellige virksomheder, der understøtter den grønne omstilling, blandt andet vindmølleindustrien og atomkraftindustrien.
Stærke relationer skaber stærke resultater

Vi prioriterer et solidt sammenhold både internt og eksternt. Derfor arbejder vi ud fra værdierne ærlighed, engagement og tilgængelighed.

Ærlighed
Gensidig tillid, åbenhed og ærlighed skaber god kommunikation. Derfor siger vi altid tingene som de er.
Engagement
Vi er nærværende og dedikerede gennem hele processen. Vi har fingrene i mulden og engagerer os i alle relevante detaljer.
Tilgængelighed
Vi sender ikke vores ingeniører ud som konsulenter. På den måde øger vi tilgængeligheden og sikrer, at du altid kan få kompetent hjælp, når du har brug for det.

Nysgerrig på hvordan vi kan skabe værdi for dig?

Steen Rosenstand, CEO og partner, svarer gerne på dine spørgsmål.