Forside / Karriere / Ledige stillinger / Maskiningeniør i Skanderborg

Maskiningeniør i Skanderborg? Vi har jobbet til dig!

Ansøgningsfrist: Snarest muligt

Elsker du en afvekslende dagligdag, og vil du gerne bruge hele ”maskiningeniør-værktøjskassen”?

Hos Rosenstand A/S kan vi tilbyde dig en masse ansvar og et stærkt fagligt og socialt fællesskab. På vores kontorer i Skanderborg og Nyköping løser vi mange og meget forskelligartede mekaniske udviklingsprojekter - det sikrer en spændende og varieret hverdag.

Hvem er Rosenstand A/S?

Rosenstand A/S er en ung virksomhed med et solidt kundegrundlag. Vi konstruerer mekaniske produkter og udstyr – eksempelvis stort grej til vindmøllebranchen, robotceller og finmekanik. Vi har kunder i både Danmark og Sverige.

Vi er et stærkt team af erfarne maskiningeniører, som arbejder tæt sammen. Vi er del af et moderne kontorfællesskab i Skanderborg, hvor alle faciliteter og kantinen er tiptop.

Stilling

Du kommer til at deltage i meget varierende udviklingsprojekter. Du er med helt fra konceptstadiet til implementering af dine tegninger. Vores kunder står selv for fremstilling.

Du vil komme til at konstruere mekaniske produkter, produktionsudstyr samt løfte- og transportudstyr, og dine daglige arbejdsopgaver kommer blandt andet til at bestå af:

      1. konceptudvikling af mekanisk udstyr i tæt samarbejde med vores kunder
      2. teknisk projektledelse og kvalitetssikring af vores leverancer
      3. konstruktion og måske beregning af mekaniske løsninger.

Alt dit arbejde vil foregå i tæt samarbejde mellem kunder og maskiningeniør-kollegaer på kontoret, og udgør et solidt grundlag for faglig udvikling.

Du vil også komme til at stå for den direkte kommunikation med vores kunder og leverandører.

Kompetencer og profil

Du er en god holdkammerat, som spreder godt humør og som arbejder ansvarsfuldt og fokuseret. Du får ansvar fra dag ét og vi forventer, at du villig til at lære og udvikle dig i takt med opgavernes kompleksitet. 

Du er uddannet maskiningeniør og har en del års konstruktionserfaring, så at du kan arbejde selvstændigt og dele din ekspertise med de yngre ingeniører. Det er en fordel, hvis du har erfaring med konstruktion af ”Heavy duty udstyr” eller løfte- og transportudstyr, men det er ikke et krav.

Hvad tilbyder vi?

En hverdag med god stemning og mulighed for at udvikle sig fagligt. Du får en attraktiv løn, som matcher dine kvalifikationer, en god kantineordning og adgang til træningscenteret i vores kontorfællesskab. Blandt os kolleger finder du vin-entusiaster, cykelnørder, Formel 1 fans og meget mere – så der er lidt at snakke om. 

Tiltrædelse og ansøgning

Ansøgningsfrist snarest muligt, mhp. tiltrædelse hurtigst muligt – men vi venter gerne på den rette. Ansættelsessamtaler afholdes løbende. Ansøgning bedes rettet til: adm. direktør Steen Rosenstand, Mail: sro@rosenstand-as.dk

Ring på 26 25 88 89 hvis du har spørgsmål.